Популярна українська співачка і світська діва Оля Полякова, яка нещодавно оскандалилася карантинним концертом у Харкові, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram.

Так, цього разу зіркова красуня показала фанатам яскраві фото в незвичайному вигляді. Схоже, зірка вирішила поекспериментувати із зовнішністю і приміряла незвичайний образ.

Читайте Знай в Google News!

На нових фото Оля позує в студії шоу" Маска", куди прийшла в цікавому вбранні. На ній хитромудре плаття з капюшоном ніжного лілового відтінку і цікавої текстури. Її волосся зачесане в об'ємному укладанні, на обличчі яскравий макіяж, а у вухах масивні сережки, вона велично позує фотографу. У підписі до публікації Полякова написала: "Як вам новий образ? Кого нагадую вам цього разу? @maskaukrainetv. Mua @alesi_makeup. Style @juliyajill @mariaproskurovskaya. Hair @leragornostay. Ph @yarik.malashenko". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, засинаючи її компліментами в коментарях до фото. Багато відзначили, що співачка схожа на Леді Гагу, а деякі порівняли її з Кайлі Міноуг.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Коментарі під постом Полякової
Коментарі під постом Полякової

Леді Гага, фото - Еllesilver
Леді Гага, фото - Еllesilver

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Оля Полякова лише в халатику показала українцям свої "соцсіті".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Оля Полякова навчила українок робити манікюр за 5 хвилин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Оля Полякова відверто розповіла про хворобу старшої дочки.