Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим знімком.

Знаменитість порадувала аудиторію досить відвертим чорно-білим кадром зі свіжої фотосесії, позуючи оголеною, недбало накинувши на тіло білосніжну сорочку і доповнивши жіночний образ вечірнім макіяжем з акцентом на очах. Так, артистка не тільки продемонструвала розкішну фігуру, але і заговорила про колишніх, поцікавившись у прихильниць, чи привітали ті своїх "ексів" з першим грудня, як би ненароком нагадавши про себе.

Нагадаємо, що Слава і Едгар Камінські офіційно розлучилися 1 липня 2019 року після 5 років шлюбу, пара виховує двох дітей - Леона і Лауру. У кількох інтерв'ю співачка відзначала, що вона вже не самотня і у неї є коханий чоловік, проте той не любить публічність і поки не готовий порадувати фанатів зірки в соціальних мережах.

"Дівчатка, всі вже привітали колишніх з першим днем зими?❄️

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Сніг іде! (з)"

Фолловери не пройшли повз: "Слава я тебе обожнюю ти величезна розумничка, ти еталон краси і жіночності, на тебе шалено приємно дивитися, ти ну дуже красива....", "Яка красуня моя😍 😘❤️", "дуже красива фотографія. Ви на ній така ніжна і жіночна. Блін, мені дуже подобається😊 😍", "ой! Яка ви красива!❤️".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.uа" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.