Чоловік Регіни Тодоренко Влад Топалова опублікував відео, яке до сліз розчулило його шанувальників. Передає Clutch.

Влад Топалов дуже дбайливо ставиться до свого маленького сина Михайла. Судячи з публікацій у його Instagram, знаменитий співак намагається приділяти новонародженому як можна більше часу. Усвідомлений тато часто ділиться з підписниками зворушливими знімками, на яких цілує, обіймає і навіть міняє памперси синочкові.

Нещодавно чоловік Регіни Тодоренко поділився відео, на якому він читає синові казки у віршах.

"Ось так ми вечорами розважаємось! Казки і вірші)))) причому моя дебільна інтонація зовсім не додає інтерактиву, але я вперто переконую себе у протилежному. З кожним днем все більше починаємо вже спілкуватися і розмовляти. Ми балакучі, каже мама))))", — підписав публікацію Топалов.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Підписники Влада у коментарях хвалять його за відношення до дитини і захоплюються його дбайливістю.

"Я до сих пір пам'ятаю, як тато читав мені це", "Ви чудовий тато, а Регіна чудова мама", "Крутий батько", "Яка краса", "Я теж так читаю своєму синочку", "Який ви татко і людина хороша! Спасибі вам за ці емоції!", "Як же приємно дивитися на вас. Я прям не можу! Здоров'я вам і вашим близьким!", "Ви ідеальні батьки! Влад, ти шикарний", - пишуть підписники.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко, яка давно живе і будує кар'єру в Росії, показала всю себе перед своїм чоловіком Владом Топаловим на камеру.

Раніше Знай.uа повідомляв, Регіна Тодоренко опублікувала миле фото, на якому позує в яскравому луці разом зі своїм чоловіком – російським співаком Владом Топаловим. На фотографії, яка з'явилася в записі телеведучої, вона постала на огляд публіки в модному образі.

Також Знай.uа писав, Тодоренко опублікувала миле фото, на якому позує у яскравому образі.