Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи сидіти вдома на карантині, як робить це сама зіркова красуня разом із маленькими доньками - Тільдою і Євою. Так, артистка порадувала численних шанувальників трепетним кліпом на пісню "Мой", що складається зі зворушливих архівів. До речі, кліпи красуня завжди монтує самостійно.

Також Світлана виставила архівний кадр з однієї з фотосесій, примірявши шкіряну косуху і блискуче вбрання чорного кольору з глибоким декольте. Образ виконавиця доповнила вечірнім макияжем з акцентом на очі і незвичною для себе зачіскою - грайливими кучерями. Втім, зірка нагадала шанувальникам, що саме з такою зачіскою починала свою кар'єру в групі "ВІА Гра" в 2004 році, а тепер робить її лише під настрій.

на Початку кар'єри я носила кучері Іноді не лінуюся - кручуся 😂 мені личать? поділилася думками Лобода

Фолловери залишилися в захваті: "Вам дуууже личать кучері!) 😍😍", "Вам до лиця 😅", "Дуже личать, Світлана Сергіївна !😍😍😍", "Вам личать все🤤❤️", "Дуже личать🔥🔥🔥❤️❤️ вам все до лиця", "Дуже❤️Інша з кучерями🔥Шикарна 😍😍😍♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️", "Дуже❤️Інша з кучерями🔥", "Незрівнянно!!! Дуже личать!", "Дуже красиво і сексуально 😍😍😍!!!!", "Ви завжди шикарні, суперзірка 🔥👍🏼", "Вам будь-який стиль підходить 😍", "Вам до лиця!Унікальна жінка!!!".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.