Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, і просто запала в душу покійного нині Х'ю Хефнера, не втомлюється радувати шанувальників спокусливими експериментами і еротичними фотосесіями.

У своєму Instagram зіркова красуня часто ділиться з багатотисячною армією фанатів відвертими знімками.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу 35-річна артистка поділилася дуже чуттєвими кадрами з останньої фотосесії, присвяченій авторським срібним прикрасам українського бренду Меом.

"Іноді маленькі деталі можуть не просто доповнити образ, але і створити цілий настрій – жіночний, красивий, витончений... Прикраси, які ви бачите на мені, створюють мої друзі, український бренд Меом. Це авторські вироби зі срібла вищої проби. Ніжний, унікальний дизайн поза часом, який підходить дівчатам будь-якого віку❤️", - написала Даша.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Даша Астаф'єва вразила екстремальним хобі, поборола головний страх: "Ой, воно мокре".

Як повідомляв портал Знай.uа, Даша Астаф'єва роздяглася до панчішок і засвітила інтимну стрижку: все через Нацгвардію.

Також портал Знай.uа писав, що Даша Астаф'єва оголила груди, щоб віддати незнайомцям 2 тисячі доларів: "Можна тебе як приз?"